Hatalmas hírt jelentett be Conor McGregor!

A küzdősportok fenegyereke nem viccel.


 A küzdősportok szerelmeseinek októberben lesz karácsony, hiszen már akkor megkapják az év legnagyobb ajándékát. A világ vezető ketrecharc-szervezetének (UFC) születésnapi sajtótájékoztatóján bejelentették, októberben visszatér Conor McGregor.

Az ír klasszis október 6-án Las Vegasban csap össze az orosz Habib Nurmagomedovval. A mérkőzés tétje, a könnyűsúlyú bajnoki cím. Az a cím, melyet McGregor nem vesztett el, csak elvették tőle, mert meghatározott időn belül nem védte meg az övét. (Túl sokat foglalkozott a Floyd Mayweather elleni bokszmeccsel.)

 

 Az ír legutóbb 2016-ban mérkőzött MMA-ban, akkor Eddie Alvarez ellen aratott kiütéses győzelmet. Azzal a sikerével ő lett az első ember a világon, aki egyszerre két UFC címet is magáénak tudhatott.

A könnyűsúlyú övet azóta a kaukázusi avar származású Nurmagomedov szerezte meg, miután áprilisban egyhangú pontozással verte Al Iaquaintát. A korunk legjobbjának tartott Conornak nem lesz egyszerű dolga, hiszen mindketten más harcmodort képviselnek, ráadásul ellenfele tartja a leghosszabb veretlenségi sorozatot az MMA történetében 26 győzelemmel.

Videók