"Hat hét alatt esélye sem lett volna Tysonnak felkészülni ellenem"

Ezért csúszott majd két hónapot az összecsapásuk - legalábbis Roy Jones Jr szerint.


Roy Jones Jr elárulta, hogy a novemberi Mike Tysonnal folyatott küzdelmük azért maradt el, hogy több időt biztosítson ellenfelének a felkészülésre.

Nyáron jelentették be, hogy Jones Jr és Tyson szeptemberben egy nyolcmenetes jótékonysági összecsapáson vesznek részt. A dátumát végül megváltoztatták és novemberre tolták.

Sport365.hu - Mike Tyson kínos interjút adott visszatérése előtt - Videó

A korábbi nehézsúlyú bajnok az ITV chat-show-jában arról beszélt, hogy november 28-án visszatér a ringbe, ahol az ellenfele Roy Jones Jr lesz. Az 54 éves legendáért azonban sokan elkezdtek aggódnia a viselkedése miatt. Tysonnak nem volt sok mondanivalója a házigazda Piers Morgan és Susanna Reid kérdéseire.

A rajongók a késést annak tudták be, hogy nem lehetnek nézők az összecsapáson, de Jones Jr felfedte az igazi okot. A korábbi világbajnok szerint Tysonnak több időre volt szüksége az edzéshez - különben nem lett volna igazi bunyó szeptember 12-én.

"Biztos vagyok benne, hogy én egy kicsit jobban fel tudok készülni, mint ő, mert sokkal hosszabb ideig inaktív volt. Már nem sok van hátra, és ő még mindig Mike Tyson, aki igenis tud még ütni. De hat hét nem lett volna elég számára, hogy felkészüljön. Nem mintha félnék tőle, de hat hét alatt esélye sem lett volna ellenem felkészülnie. 12 hét múlva sokkal több. Jobb lesz így, mint ahogy lett volna."

Mindkét harcos a WBC újonnan létrehozott Frontline övéért fog harcolni.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók