"Ha Wilder nem bunyózik velem decemberben, akkor jöhet Joshua"

Tyson Fury nem akar tovább várni senkire.


A jelenlegi WBC nehézsúlyú bajnok, Tyson Fury otthona közelében készül és mindeközben napi beszélgetős műsorokban tervezgeti jövőjét, hogyan is alakul a pályafutása. Az elmúlt napokban is pont ezt tette.

Fury végtelen mennyiségű opcióval rendelkezik az asztalon. Dillian Whyte is a jelöltek között volt, mielőtt Alexander Povetkin ki nem ütötte őt. Ugyanakkor Dereck Chisora és Oleksandr Usyk is a jelöltek között lehet a nem túl távoli jövőben. Azonban van még egy lezáratlan ügye Deontay Wilderrel, miután az első összecsapásuk döntetlen, a másodikon pedig Tyson nyert, így Wilder élni szeretne a visszavágó opciójával.


Fotó: Alex Livesey/Getty Images

A koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt azonban továbbra is bizonytalan bármilyen gála megrendezése is. Fury azonban egyre türelmetlenebb, és függetlenül attól, hogy a szerződése köti Wilderhez, ha a decemberi időpontban nem tudják összehozni a mérkőzésüket, akkor Fury inkább egy másik brit bajnokot ütne ki Anthony Joshua személyében.

"Ha a Wilder elleni összecsapásom nem jön össze, akkor még decemberben ki akarom ütni Joshuát. Miért ne? Én készen állok, bármikor szétrúgom a seggét."

Fury ötlete mosolyt csalt a rajongók arcára, de a bolgár Kubrat Pulev is pont ugyanezt szeretné tenni Joshuával, így sorszámot kell húznia.

Sport365.hu - Joshua: Hat menet alatt kiütöm Fury-t

A Watfordban született világbajnok úgy véli, hogy hat menet alatt kiüti a "Gipsy Kinget". Minden bizonnyal kettőjük párharcára 2021-ben kerül sor, amikor is eldől majd ki lesz a vitathatatlan nehézsúlyú bajnok. A nehézsúlyú bajnokok beszélgettek pár szót Marbellában, amikor Tyson Fury egy autóval megállt Anthony Joshua mellett.

Forrás: boxinginsider.com
Borítókép: Bradley Collyer/PA Images via Getty Images

Videók