Gyomorforgató: a testvére terjesztette Muhammad Ali halálhírét!

Minden idők legjobb ökölvívójáról, Muhammad Aliról a bátyja azt terjesztette, hogy haldoklik. A legenda lánya viszont megcáfolta ezt.


A bátyám nem tud beszélni – nem ismert fel engem. Ő rosszul van. Nagyon beteg. Hónapjai, napjai lehetnek hátra. Ő Isten kezében van. Reméljük, hogy békében hal meg.” – mondta a The Sunnak a legendás bokszoló, Muhammad Ali bátyja, Rahman. A testvér állítását most megcáfolták Ali szerettei, sőt egy képpel is bebizonyították az ellenkezőjét. Ali a Sun-Times-nak küldött képen éppen a Super Bowlt nézte egy 52-es számú Baltimore Ravens mezben.

Ő jól van, sőt ő beszélt is ma reggel. Ilyen és ehhez hasonló pletykák felbukkannak hébe-hóba, de ezeknek nincsen értelme.” – nyilatkozta az Associated Press-nek édesapja állapotáról, May May Ali. Érdekesség, hogy Ali múlt hónapban ünnepelte a 71. születésnapját, nem mellesleg a helyszínen tekintette meg a Sugar Bowlt, ahol örülhetett, ugyanis a Louisville Cardinals legyőzte a Florida Gatorst.

Mint kiderült Rahman már egy éve nem látta a testvérét és a családtagokkal sem vette fel a kapcsolatot, ennek ellenére rémhíreket terjesztett a legendás ökölvívóról, aki már évtizedek óta Parkinson-kórban szenved.

Videók