George Foreman szerint Mike Tyson akár világbajnoki övért is bokszolhat

Tyson egy esetleges címmeccsen történő győzelmével minden idők legfiatalabb és egyben legidősebb nehézsúlyú bajnoka is lehetne.


George Foreman, - akinek sikerült az a bravúr, hogy 45 évesen visszanyerte világbajnoki övét, azok után, hogy húsz évvel azelőtt elveszítette azt Muhammad Ali ellen - meglepő dolgot állít Mike Tyson kapcsán.

Minden idők legidősebb nehézsúlyú világbajnoka úgy látja, hogy Tyson képes lehet világbajnoki címért bokszolni.

Tyson a hétvégi gálameccsen jó formát tudott hozni, és sok rajongó is úgy látta, hogy jobban mozgott a ringben, mint ellenfele Roy Jones Jr., akinek minden rutinjára szüksége volt, hogy meg tudja állítani Iron Mike-ot.


Fotó: Joe Scarnici/Getty Images for Triller

"Tyson remekül nézett ki. Jonesnak minden képességét elő kellett vennie, hogy megakadályozza, hogy földre küldjék. Ha Tyson tudja tartani ezt a formáját, és jól jön ki számára az időzítés, akkor lehetősége nyílhat még a világbajnoki címért bunyózni." - nyilatkozta George Foreman.

A szurkolók között nagyon megoszlottak a vélemények a két legenda összecsapása kapcsán, és azok voltak többségben, akik úgy gondolják, nem nagyon kéne ringbe lépni többet egyik harcosnak sem.

Sport365.hu - Mike Tyson: "Kiálltad az ütéseimet, ezért tisztellek téged"

Tyson az összecsapást követően így értékelte a Staples Centerben zajlott ütközetet: "Eltaláltalak néhány jó ütéssel és te kibírtad azokat, ezért tisztellek téged. A két perces meneteket néha három percesnek éreztem, de végig bírtam a mérkőzést. Visszatértem és folytatni akarom." Fotó: Joe Scarnici/Getty Images for Trille Roy Jones Jr.

Borítókép: sportbible.com
Forrás: sportbible.com

Videók