George Foreman megnevezte a boksztörténelem legnagyobb ütőit

Deontay Wilder nincs a listán.


George Foreman a történelem egyik legnagyobb nehézsúlyú ökölvívója, és ki más, ha nem ő ismerné a legjobban az ellenfelek közül a legnagyobb ütőket.

"Big George" kétszer volt nehézsúlyú bajnok, és olimpiai aranyérmes. 1997-ben visszavonult, Foreman 76-5-ös profi bokszrekorddal fejezte be. Karrierje során számos nagy névvel harcolt, köztük Muhammed Ali, Joe Frazier és Evander Holyfieldel.


A 71 éves Foremanet a Twitteren megkérdezték, hogy kiket gondol a történelem három legnagyobb ütőinek, és hogy ő magát hova sorolja.

"Joe Louis volt a legkeményebb ütő, Liston és Lennos Lewis is elképesztő volt, ahogy Mike Tyson is. Én nem voltam semmi különös" - válaszolta a legenda.


Fotó: Keystone/Getty Images

Deontay Wilder, aki valószÍnűleg úgy érzi, hogy szerepelnie kellene a listán, hiszen ő maga úgy fogalmazott nemrégiben, hogy ő minden idők legnagyobb ütője. Foremantől korábban megkérdezték, hogy Wildert hova sorolná.

"Jó, de mégsem olyan jó, miint Joe Louis, Joe Frazier vagy Mike Tyson. Még nincs azon a szinten, hogy a legnagyobb ütők között emlegessük. Semiképpen."


Fotó: Anthony Geathers/Getty Images

Forrás: talksport.com
Borítókép: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Videók