Fury: „Tyson agyonverte volna a jelenlegi nehézsúlyt”

Tyson Fury nem tartja vissza véleményét.


A legnagyobb tisztelettel beszél folyamatosan Tyson Fury a legendás Mike Tysonról. Legutóbb azt firtatta, hogy a jelenlegi nehézsúlyú bokszolók közül nincs senki sem, aki felvehette volna vele a kesztyűt.

Az „Iron Mike” becenévre hallgató ökölvívót Muhammad Ali mellett minden idők legjobb bokszolónak tartják.

A 31 éves Fury egy képet tett fel Instagram oldalára az élő legendáról, akit csak úgy jellemzett, hogy az „eredeti rossz ember”.

„Az eredeti rossz ember, @miketyson, aki mindenkit megvert volna. Boldog vagyok, hogy a nevét viselhetem: #TYSONFURY #GYPSYKING”

This is the original bad man @miketyson he would of smashed them all in his prime. #baddestmanagereverliveth happy to carry his name, #TYSONFURY #GYPSYKING

195.6k Likes, 2,622 Comments - Tyson Fury (@gypsyking101) on Instagram: "This is the original bad man @miketyson he would of smashed them all in his prime...."


Erre viszont már a rajongók is elkezdtek válaszolgatni, akik rendre egyetértettek Fury kijelentésével, miszerint Tyson sokkal jobb a jelenlegi mezőnynél.

„Egyetértek. Nem tudom elképzelni, hogy Mike úgy bokszolna bármikor is, mint Joshua.”

„Jól mondod, amikor megszólalt a gong egy vadállat szabadult el, egyszerűen legyőzhetetlen volt.”

Tyson azon kevesek közé tartozik, akik vitathatatlan nehézsúlyú világbajnoknak mondhatják magukat, és egyben a legfiatalabb bokszólónak is, aki megnyerte a nehézsúlyú bajnoki címet, miután elpusztította a ringben Trevor Berbicket. A „legrosszabb ember a bolygón” 58 mérkőzéséből 50-en győzedelmeskedett, és ebből 44 kiütéssel született, ami elképesztő statisztika.

Sport365.hu - "A pokolba küldtem volna Tysont"

Február 22-én szombat éjjel megrendezik Tyson Fury és Deontay Wilder közötti visszavágót a WBC nehézsúlyú világbajnoki címért. Wilder sokszor elég szúrósan nyilatkozik, most pedig mondhatni magabiztosan állt bele egy legendába, miszerint a fénykorában is legyőzte volna Mike Tysont. "Pokolba küldtem volna a 86-os Tysont is.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Instagram

Videók