Fury napi hétszer maszturbál - így készül Wilder ellen

Ismét nagyot szólt Tyson Fury.


Tyson Fury feltárt mindenféle módszert, amellyel megváltoztatta felkészülését Deontay Wilder elleni második mérkőzésére, beleértve a napi hét maszturbálást is.

Az egykori nehézsúlyú világbajnok második esélyét is hamarosan megkapja a WBC-világbajnoki cím elhódítására Deontay Wilder ellen. Ennek érdekében komoly áldozatokat hozott Fury.

"Sok olyan dolgot csinálok, amit eddig nem. Napi ötször-hatszor eszem és körülbelül nyolc-tíz liter vizet iszom. Nem tudom, hogy ez mennyit fog jelenteni a mérkőzésre, de ha ez valamely módon előnyt jelent majd nekem, annak csak örülni fogok - kezdte Fury.

"Naponta hétszer maszturbálok, folyamatosan szivattyúzom a tesztoszteront. Aktívnak kell maradnom."

"Most tényleg kizárom magam körül az összes zavaró tényezőt. Nincs telefon, nincs semmi ilyesmi. Ez az első edzőtábor, ahol minden este 21:30-kor már lefekszem, és minden regel 7-kor felébredek frissen."

Ezt követően már jött is az ígérgetés.

"Találkozunk a ring közepén Deontay Wilder. Február 22-én két menet alatt kiütlek."

Sport365.hu - Fury nagy verést ígér ellenfelének

A két nehézsúlyú bokszoló 2018 decemberében már összecsapott egymással, akkor úgy lett döntetlen a találkozó végeredménye, hogy a 31 éves Fury a kilencedik és a tizenkettedik menetben is a padlón volt. A brit most azt ígérte, ezúttal más lesz a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoki övéért kiírt mérkőzés képe.

Borítókép: Ethan Miller/Getty Images
Forrás: talksport.com

Videók