Fury nagy pénzben fogadna arra, hogy Wilder kiüti Joshuát

1 millió fontot sem sajnálna erre a fogadásra.


Miután saját bőrén érezte Deontay Wilder erejét, úgy tűnik, Tyson Fury biztos benne, hogy egykori ellenfele kiütné Anthony Joshuát.

Mióta Joshua vereséget szenvedett Oleksandr Usyk ellen a visszavágójukon, azóta keresi az ellenfelet, aki ellen visszatérhetne, és Wilder az egyik lehetséges opció, akit megneveztek. Jelen állás szerint Wildert a WBC arra kötelezte, hogy a Tyson Fury világbajnoki címéért vívott döntő eliminációs mérkőzésen Andy Ruiz Jr ellen lépjen ringbe

Ezzel együtt Wilder menedzsere, Shelly Finkel továbbra is Joshuát szeretné legközelebb, amit el is mondott a World Boxing Newsnak.

„Ezt a meccset az Egyesült Királyságban vagy a Közel-Keleten vívnánk meg, szeretném, ha ez lenne a következő meccsünk. Megvan a WBC eliminátor Ruizzal, és azt is megcsináljuk, de mi a Joshua meccset akarjuk. Anthony promótere, Eddie Hearn azt mondta, hogy augusztusban felvette velem a kapcsolatot, de akkor már kész volt a Robert Helenius elleni meccs. Még abban a hónapban bejelentettük, és azt mondtuk, hogy nem beszélünk senkivel, amíg a Helenius-meccsnek vége nem lesz. Eddie tudta ezt, de mégis azt mondta, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Most hajlandóak vagyunk tárgyalni, és megkötni Joshuával az üzletet.”

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Mikey Williams/Top Rank Inc a Getty Images

Videók