Fury: Meg fogok lepődni, ha Deontay Wilder újra bokszol

Véget ért volna Deontay karrierje?


A WBC nehézsúlyú bajnoka, Tyson Fury elvárja riválisától, Deonay Wildertől, hogy "kifogásokat" találjon a szombati küzdelem kimenetelére a Las Vegas-i T-Mobile Arénában.

Fury a harmadik találkozójukon legyőzte Wildert a tizenegyedik menetben, így megvédte a címét. 2020 februárjában is Fury nyert, majd a mérkőzés után Wilder csalással vádolta őt. Többek között azt állította, hogy Fury kitömte a kesztyűjét. A harmadik mérkőzésüket az egyik legjobb összecsapásnak tartják az elmúlt évekből. Wilder a harmadikban padlózott, míg Fury a negyedikben kétszer, majd a tizedikben és a tizenegyedikben ismét Wilder hullott a földre. A bíró végül véget vetett a mérkőzésnek.

„Úgy gondolom, hogy most is sok kifogással fog előállni Wilder. Ehhez ért, ő egy nagy vesztes. Rajta Everlast MX, míg rajtam Paffen Sports kesztyű volt, ugyanazok. Az edzői ismételten ott voltak az öltözőkben, ellenőriztek mindent, tehát nem merülhet fel kérdés. Tisztességes győzelmet arattam, csak ennyit akarok mondani Deontay Wildernek. Meglepődnék, ha ismételten bokszolna.”

Wilder, aki a küzdelemben eltörte a kezét, elismerte, hogy nem volt elég jó ahhoz, hogy legyőzze Fury -t.

„Mindent megtettem, de nem voltam elég jó. Nem tudom, mi történt. Tudtam, hogy ekkora súllyal nem balett táncolni akar velem a ringben. Azért csinálta, hogy rám támaszkodjon, megpróbáljon lefárasztani, és sikerült is neki.”

Forrás: boxingscene.com
Borítókép: boxingscene.com

Videók