Fury és Joshua mindenben egyetért

Hamarosan jöhet az összecsapás.


Bob Arum, a Top Rank főnöke szerint Tyson Fury és Anthony Joshua mindenben megállapodtak, így hamarosan jöhet a nagy brit vitathatatlan nehézsúlyú összecsapás.

A legendás ökölvívó promótere szerint "nincs több kérdés" a nehézsúlyú szuperharc kapcsán. Elmondta, hogy mindkét fél szerződéseinek aláírása már folyamatban van, hivatalos bejelentés pedig hamarosan jöhet.

„Ami engem illet, dolgoztam rajta, és az összes kérdésben egyetértettek.”

A WBC és a The Ring nehézsúlyú világbajnoka, Fury júniusban vagy júliusban a WBA, az IBF és a WBO nehézsúlyú világbajnokával, Joshua-val fog megmérkőzni. A helyszín nem ismert, de mindkét fél egyetért abban, hogy nagy valószínűséggel az Egyesült Királyságon kívül kerül megrendezésre. Közel-Kelet és Kína lehetnek azok a helyszínek, ahol megrendezhetik a nagy mérkőzést.


Fotó: Tristan Fewings/Bradley Collyer/PA Images via Getty Images

Korábban Frank Warren is azt állította, hogy a Fury és Joshua mérkőzés nagyon közel van a megállapodáshoz.

„A harc nagyon közel van már, hamarosan mindenben megállapodnak. Minden a koronavírustól függ, de azt hiszem, valamikor júniusban, legkésőbb júliusban folytatódik. Ez egy kétmérkőzéses üzlet lesz, és minden attól függ, hogy mi lesz az első meccsen.”

Sport365.hu - Mindenki Fury és Joshua „fejét" akarja

A nehézsúlyú Joe Joyce nagy meglepetésekre készül 2021-ben. 2020-ban megszerezte eddig karrierje talán legnagyobb győzelmét Daniel Dubois ellen, ami sokakat meglepett. Anthony Ogogo a legrosszabbtól tart, amikor Daniel Dubois szemsérülésére gondol, és szerinte okosan cselekedett a brit ökölvívó, amikor letérdelt és inkább feladta a küzdelmet.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók