Ferguson félelmetes pillanatot élt át a mentőautóban

A UFC harcos bevallotta, hogy elvesztette emlékezetét, miután Michael Chandler fejbe rúgta.


Tony Ferguson kikapott a UFC 264-en Michael Chandler ellen, most pedig felidézte azt a rémisztő élményt, amikor arcon rúgták, amit sokan az év KO-jának neveznek.

Annak ellenére, hogy El Cucuy volt a favorit, Chandler rúgása a második menetben elég volt ahhoz, hogy megállítsa Fergusont, aki bevallotta, hogy hosszú időre elvesztette az emlékezetét.

„Múlt szombaton nagyot kaptam az államra. Hosszú időre kiütött. Ijesztő érzés volt, hogy nem emlékszem semmire a második menet elejétől egészen addig, amíg a mentőhöz nem értem” – mondta Ferguson a közösségi oldalán.

Kórházba szállították, és a CT-vizsgálat kimutatta, hogy nincs aggodalomra okot adó sérülés. Ferguson még 60 napos orvosi felfüggesztést is kapott az arizonai ökölvívó- és MMA-bizottságtól, ami azt jelenti, hogy nem versenyezhet, és nem vehet részt semmilyen kontaktedzésen, hacsak nem kap engedélyt egy orvostól.

„Minden nap hálát adok az Istennek, hogy megtettem ezt az utat. A viccet félretéve nem akarlak megijeszteni benneteket, másként kellett volna csinálnom a dolgokat, például feltartani a kezem és leengedni az állam. Sok dolgon kell javítanom, nem csak a versenyeken. De egyszerre egy csatát kell megvívni. Semmiképpen sem vagyok tökéletes, de továbbra is arra törekszem az edzőteremben és azon kívül is. A mozgásom rendben van, a csontjaim épek, és a reggeli enyhe fejfájástól eltekintve örülök, hogy visszatérhetek azt csinálni, amit szeretek. Jobb akarok lenni, mint tegnap, nem másért, hanem magamért.”

Borítókép és képek:Jeff Bottari/Zuffa LLC

Videók