"Ez már személyes ügy. Visszavágót követelek."

Bosszúra szomjas a UFC-harcos. - Heti Top5: ezt is sokan olvasták a héten a Sport365 oldalán.


Paulo Costa dühösen követeli a visszavágót Izrael Adesanya ellen, és egy emberi szemetesnek nevezte a UFC bajnokát a harcot követő szombati megalázó cselekedetei miatt.

Közvetlenü a UFC 253-as küzdelem leállása után, Adesanya Costa tetején egy megalázó cselekedetett művelt, mielőtt ünnepelni kezdte volna magát. Costa nem tudta mi történik körülötte, de látva a felvételt felrobbant a dühtől.

"Adesanya egy emberi szemétláda. Ez már személyes ügy. Láttam az undorító cselekedetét a harc után, és nem nyugszom meg addig, míg meg nem bosszulom. Teljesen elfogadhatatlan számomra ez viselkedés... Senki sem állíthat meg mostmár, hogy boszsút álljak. Visszavágót szeretnék. Várni foglak."

Ezt követően a brazil harcos sejtelmesen utal arra, hogy "valami történt" a nagy harcuk előtt, ami hatással volt a teljesítményére. Costa azonban megígérte, hogy a második összecsapásuk másként fog végződni.

"Nem akarok mentségeket keresni. De abban teljesen biztos vagyok, hogy muszáj ezt megbosszulnom."

Nos, Adesanya már válaszolt is Costa szavaira: "Megállíthatlak.. még egyszer", ekkor elkezdett gúnyosan kacagni. A veretlen bajnok ezt követően csak annyit fűzött a lehetséges visszavágóhoz, hogy "nem tetszik" az ötlet számára, hiszen nem látja értelmét.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók