Pánczél Gábor: "Mondtam, hogy megkapod a motorom, tessék megérdemled"

Hatalmas üdvrivalgás és egy boldog gyerkőc fogadta a cselgáncsozót Budapesten.


Barátai és családja fogadta Tóth Krisztiánt Budapesten.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Tóth Krisztián bronzérmet szerzett a tokiói olimpián a cselgáncsozók 90 kg-os kategóriájában. A versenyző a győzelmet követően szinte alig jutott szóhoz, meghatódottan beszélt arról, mennyit jelent számára ez az érem.
A sportoló nem sokkal a győzelme után haza is tért. A dzsúdóst barátai és kisfia várták a reptéren, akik alaposan megünnepelték őt.

Pánczél Gábor, a versenyző edzője a közösségi oldalán osztotta meg a fogadtatásról készült videókat. Az egyiken többen a levegőbe dobják Krisztiánt, míg a másikon az látszik, ahogy kisfia az éremnek örül.

Utóbbi bizonyára minden szívet elolvaszt. A kisfiú vidáman forgatja nyakában az ereklyét, miközben mosolyogva sétál körbe.
Tóth Krisztián egyébként nem csak az éremnek örülhet, hanem egy motornak is. Trénere még az ötkarikás játékok előtt ígérte meg neki, hogy amennyiben érmet szerez, neki adja a járművét.


A Sport365.hu értesülése szerint Pánczél Gábor tartja a szavát és egyáltalán nem bánja, hogy átadta motorját.Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Videók