„Élvezem a Bellatort, de úgy érzem, valamikor az UFC-be kell mennem”

Michael Page úgy érzi, szintet kell lépnie hamarosan.


Úgy tűnik, hogy a veretlen Ifj. Növényi Norbi csapattársa, Michael „MVP” Page nagyon jól érzi magát a Bellatorban, de fél szemmel már az UFC felé kacsingat.

Page a hónap elején megszerezte újabb győzelmét, amikor az első menetben csúnyán elintézte Derek Andersont a Bellator 258-on. „Venom” abban reménykedik, hogy ismét megmérkőzhet Douglas Limával, ha júniusban a Bellator 260-on legyőzi Jaraslav Amosovot.

„Élvezem a helyzetem itt a Bellatorban. Boldog vagyok az eddigi sikereim miatt, de határozottan úgy érzem, hogy valamikor muszáj kipróbálnom magam az UFC-ben. Van néhány remek meccs, amelyeket ott szeretnék lebonyolítani a jövőben. Nem tudom, mikor, hiszen jelenleg élő szerződésem van a Bellatornál, és vannak céljaim, amelyeket itt is el akarok érni. Úgy érzem, már elég közel állok hozzájuk. Határozottan mondhatom, hogy egy nap az UFC-ben akarok harcolni.”

A 34 éves Page 20 meccsből 19-et megnyert, ebből 15 meccse volt a Bellatorban.

"Page az egyik, hanem a legnagyobb név a Bellatorban, és ezt a szervezet építette fel. Nem külsősként érkezett. Ő a legnagyobb sztár jelenleg a szervezetnél. Számára minden szervezet ideális lenne, hiszen egy nagyszerű harcos, így a UFC-ben is megállná a helyét" mesélte Ifj. Növényi Norbi, aki Page csapattársa.


Fotó: NövényiNorbert/Facebook

Forrás: mmafighting.com
Borítókép: David Fitzgerald/Sportsfile via Getty Images

Videók