Ezek a pofonok most elmaradnak - Klasz Árpi nem lép ringbe decemberben

Exkluzív interjú a magyar ökölvívóval, aki rendkívül csalódott, hogy nem bokszolhat idén a GBF és az UBO címért.


A Toto Promotion nagyközépsúlyú ökölvívója, Klasz Árpád december 12-én megrendezendő mérkőzése elmarad, erősítette meg maga a bokszoló az oldalunkank. Ellenfele a rutinosnak számító fehérorosz Sergey Khomitsky lett volna, ráadásul két szervezet övéért ment volna a harc.

A tét nem más lett volna, mint a GBF az az a Global Boxing Federation nagy világbajnoki címe és az UBO az az a Universal Boxing Organization interim világbajnoki öve.

Az alábbi edzésvideókat még a felkészülése alatt készítettük. Sajnos a sok munkájának gyümölcsére még várni kell.- Elhalasztották a mérkőzésed. Milyen érzések kavarognak most benned?

- Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Ez nem az én hibám, de nem is az ellenfelemé vagy a menedzsereké. Egyszerűen annyi történt, hogy csináltak egy felmérést, hogy hány főt engedélyeznek a Madárfészek, illetve mostmár Kellner Ferenc Sportközpontba, és megállapították, hogy 165 fő lehetséges. Ezt mi nem éreztük így jónak, így visszamondtuk a gálát.

- Hogyan tovább?

- Az új időpont február 6. Ha minden jól megy, akkor már biztosan meg lesz tartva a mérkőzés, hiszen addigra reméljük javul itthon a vírushelyzet. Remélem, hogy akkor már teltház előtt bokszolhatok. A helyszín és az ellenfél nem változik, továbbra is a fehérorosz Sergey Khomitsky ellen készülök.

- A csalódottság mennyire veszi most el a kedved? Fenn tudod tartani magadban, hogy továbbra is éhes legyél a sikerre?

- Most egy kéthetes pihenőm van, nincs edzésem. December 8-án kezdem a felkészülést, addig igyekszem feltöltődni, hogy aztán újra csúcsformába pörgessem magam.

- Mit üzensz a rajongóidnak?

- Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a támogatást, nagyon sajnáljuk, hogy ez most így alakult. Ebbe most beleszólt az élet, de jövőre február 6-án mindenkit várunk sok-sok szeretettel a gálára, ahol Sergey Khomitsky ellen a GBF az az a Global Boxing Federation nagy világbajnoki címe és az UBO az az a Universal Boxing Organization interim világbajnoki övért fogunk harcolni!
 

Borítókép: sport365

Videók