Elmaradhat a várt UFC összecsapás

A New York-i gála megrendezése a kormányzó által bevezetett korlátozások miatt kétséges.


Április 18-ra van kiírva a veretlen könnyűsúlyú világbajnok Habib Nurmagomedov összecsapása Tony Ferguson ellen.

A koronavírus-járvány miatt New York kormányzója Andrew Cuomo szigorú intézkedéseket vezetett be, korlátozva bizonyos események rendezését. Ezt követően a sportbizottság is úgy döntött, hogy a kijelölt helyszínen nem rendezhetik meg a gálát.

A UFC elöke Dana White megerősítette, hogy szinte biztosan megrendezik a mérkőzést, ha kell akkor másik helyszínen, de úgy tűnik Nurmagomedovnál betelt a pohár, fogta magát és Oroszország felé vette az irányt. 

"A UFC úgy nyilatkozott, hogy már nem az Egyesült Államokban rendeznék az összecsapást. Nem nagyon értem, hogy mi történik. Nagyon nehéz így készülni, súlyt csökkenteni, amikor a világ tele van korlátozással és nem is nagyon tudod, hogy mire készülj." - vélekedett a helyzetről az orosz harcos.

Sport365.hu - Khabib mérkőzése meg lesz tartva, kerüljön az bármibe is

Dana White mindent megtett annak érdekében, hogy ne kelljen törölniük UFC gáláikat a koronavírus világjárvány miatt, most viszont mégis erre kényszerültek ők is. Az óriásvállalat hivatalosan is bejelentette, hogy a soron következő három gála elmarad, pontosabban elhalasztják határozatlan ideig. Londonban, Columbusban (3/28) és Portlandban (4/11) nem lesznek tehát meccsek, így Tyron Woodley sem meccselhet Colby Covingtonnal.

 

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

 

Videók