Egyszer már elverte Mike Tysont, most újra kihívta

Buster Douglas 30 év után ismét ringbe szállna Tysonnal.


Buster Douglas egy második összecsapást szeretne Mike Tysonnal, miután látta, hogy a múlt héten visszatért a ringbe Roy Jones Jr ellen.

Sport365.hu - Mike Tyson: "Kiálltad az ütéseimet, ezért tisztellek téged"

Tyson az összecsapást követően így értékelte a Staples Centerben zajlott ütközetet: "Eltaláltalak néhány jó ütéssel és te kibírtad azokat, ezért tisztellek téged. A két perces meneteket néha három percesnek éreztem, de végig bírtam a mérkőzést. Visszatértem és folytatni akarom." Fotó: Joe Scarnici/Getty Images for Trille Roy Jones Jr.

Douglas 1990-ben sokkolta az egész bokszvilágot, amikor az addig veretlen Mike Tysont padlóra küldte és elvette a WBC, WBA és IBF világbajnoki címeit. Az 54 éves Tyson a Jones elleni küzdelem után kijelentette, hogy szívesen bokszolna még. Douglas már 60 éves, és 1999-ben vonult vissza másodszor, de most 30 évvel küzdelmük után nem félne ringbe szállni Tyson ellen.

"Persze, örömmel fogadnám a lehetőséget. Mindig kérdezik tőlem, hogy miért nem volt visszavágónk? Gyakran szóba jött, de soha nem voltak konkrét tárgyalások. Ennyi."

Tyson ellen mindenki szívesen harcolna visszatérése óta. Rengeteg kihívója akad, köztük Evander Holyfield is, aki már üzent is a legendának, hogy írja alá a szerződést, és szálljanak ringbe.

Sport365.hu - Hoppá! Holyfield kihívta Mike Tysont

Újabb veterán nehézsúlyú ex-bokszvilágbajnok lépett színre Evander Holyfield személyében: az 58 esztendős amerikai kihívta az idén önmagát szintén reaktiváló honfitársát, az 54 éves Mike Tysont, hogy harmadszor is verekedjenek meg a ringben.

Forrás: sportbible.com/eu.usatoday.com
Borítókép: Joe Scarnici/Focus on Sport/Getty Images

Videók