Egymást hergeli a bokszkirály és az UFC-császár!

Múlt szombaton történelmet írt az UFC-sztár Conor McGregor, aki könnyűsúlyú bajnok lett, így ő az első MMA-harcos, aki két különböző súlycsoport címeit birtokolja. McGregor most a boksznagyság, Floyd Maywweather skalpjára vágyik.


Idén többször szóba került, hogy az ír harcos megmérkőzne a tavaly veretlenül visszavonult bokszklasszissal, Mayweatherrel, de a találkozóból némi üzengetésen kívül semmi nem lett. A múlt hétvégén aztán felmelegedett a téma, mikor egy riporter az UFC Mayweatherének nevezte McGregort, mire előbbi elég élesen reagált:

"Nem tudtam, hogy McGregor veretlen, 20 éve uralja az MMA-t, és öt súlycsoportban bajnok. Én ezeket értem el ugyanis... Sikerült neki valaha egy éjszaka alatt 300 milliót keresni? Vagy akár 100-at, vagy 70-et? Ha akarják, tőlem mondhatják, hogy ő az MMA Mayweathere, csak ez nem igaz. Ne hasonlítgassák hozzám McGregort, mert ez nagyfokú tiszteletlenség."

McGregor természetesen nem maradt csendben és visszalőtt az amerikainak: "Floyd nem áll készen ellenem. Minden tisztelet az övé, hiszen hatalmas üzletember. Amit elért, és amire képes volt, az baromira nagy dolog, de az igazi, szemtől-szemben való, fegyvertelen harcból soha nem kérne. Ez nem lenne már ínyére. De nyugodtan mondják meg neki, és a Showtime-nak, hogy én itt várok a kapuban. Rakjanak le 100 millió dollárt és mehet egy ökölvívó meccs, ha már az igazi harctól be van tojva."

Videók