Egyetlen ember tudta megközelíteni Tysont a meccse előtt - Videó

Tyson egy tigris volt, de amikor Ali bement hozzá, egy cicává változott. - Heti Top5: ezt is sokan olvasták a héten a Sport365 oldalán.


Muhammad Ali volt amikor meglepte Mike Tysont az öltözőjében egy mérkőzés előtt, és hirtelen "A bolygó legrosszabb emberéből" egy rajongó lett.

Az 54 éves Tysontól gyakran féltek, mert az ökölvívó az összecsapásai előtt egy hihetetlenül fenyegető aurát hozott létre az öltözőjében. De ez alkalommal Ali megszelidítette, akit Tyson nagy csodálattal fogadott. Mike szerint Ali minden idők legjobbja, aki már akkor a Parkinson-kórja miatt nem volt a régi, de boldogan közeledett Tysonhoz, és játékosan megragadta a karját, miközben öklét az arca felé tolta. Iron Mike végül felállt és átkarolta Alit, amit meg is örökítettek. Ali azonban újabb szintre emelte a bohóckodást azzal, hogy szamárfület mutatott Tysonnak, miközben vidáman mosolygott.

A rajongók imádják ezeket a felvételeket, és szerintük Ali volt az egyetlen ember, aki képes volt megközelíteni Tysont a mérkőzése előtt.

"Képzeljék el, ha valaki összeveszett Tysonnal a mérkőzése előtt" - mondta egy rajongó. "Ez olyan volt, mintha bemennénk egy tigris ketrecébe, de miután Mike meglátta az ikonikus Alit, egy cicává változott. Mike elképesztően tiszteli Alit" - írta egy másik szurkoló.


Fotó: sportbible.com


Fotó: sportbible.com


Fotó: sportbible.com
 

 

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Ed Mulholland/WireImage

Videók