"Egy sokkal erősebb Kölyök fog visszatérni"

Borics Ádám újra ketrecbe lép.


Nagy örömmel írunk róla, hogy Borics "The Kid" Ádám visszatér a ketrecbe, miután elszenvedte nemrégiben élete első vereségét. A hír tehát igaz, augusztus 7-én Dereck Campos ellen láthatjuk újra harcolni a magyar MMA harcost.


Fotó: Twitter/JoeDevlin

Ádám köztes súlyban, 68 kg-ban fog bunyózni a Bellator 243: Chandler vs. Henderson 2-n, és bár nincs könnyű ellenfél, a mérkőzés nagy esélyesének tekinthető Borics. Sajnos a kialakult helyzet miatt zárt ajtók mögött rendezik meg a gálát, az ellenfele pedig egy rendkívül tapasztalt harcos lesz, Campos személyében.

Sport365.hu - "Ha a legjobb akarsz lenni, akkor a legjobbakkal kell edzened"

Természetesen az elején mesélt a kezdetekről, nehézségekről. "Mindig is ezzel szerettem volna foglalkozni, nem volt egyszerű elérni a célom, hiszen egy kisebb településen Sirokon nőttem fel. A középiskolában a Thai Box szerelem volt első látásra számomra. Rögös volt ez az út is, hiszen általában az edzéseimnek kilenckor lett vége, és apámnak utána kellett értem jönnie.

Borics posztjában megemlítette azt is, hogy korábban már kapott egy ellenfelet, de ő sajnos nem vállalta a mérkőzést, így jött Dereck, aki elfogadta a kihívást. Ádám nagyon örül, hogy újra lehetőséget kaphat, és ég benne a vágy, hogy újra ketrecbe léphet, megmutathassa mennyit fejlődött és kiadja magából azt ami benne van.

Borítókép: Adam "The Kid" Borics/Facebook

Videók