Dührohamot kapott interjú közben a sztárbokszoló

Az újságíróknak adott egyik nyilatkozatában dührohamot kapott Victor Ortiz, a WBC váltósúlyú világbajnoka


Szeptember 17-én a WBC váltósúlyú világbajnoka Victor Ortiz, az amerikai Floyd Mayweather Jr.-ral mérkőzik meg.

Az újságíróknak adott interjú közben azonban egészen dühbe jött a címvédő boxoló és nagyon kéretlen szavakkal illete elkövetkezendő ellenfélét

Ortiz a következőket mondta el a meccsel kapcsolatban:

- A belemet is kidolgoztam ezért a címért, legyek átkozott, ha valakinek is odaadom, gyerünk Floyd, gyere hát érte, Haver! Mayweather egy fenevad, de én egy szörnyeteg vagyok, ha bokszolni akar, akkor bokszolni fogok vele, ha pedig bunyózni, akkor azt, ha kell szétütöm a fejét. A végén pedig haza fogom vinni a címemet, hiszen én vagyok az új bajnok és senkinek a rohadt világon nem adom oda ezt az övet.

- Elérkeztem arra a pontra, hogy meguntam, hogy mindig csendben maradok, mások pedig mindenféle sz.rságokat mondanak rólam. Igazi büszke mexikói vagyok, és mindenki meg fogja látni, hogy elsöpröm őt. Kiütöm ezt a hapsit, ha ökölvívni akar, akkor az lesz, ha arra vágyik, hogy kiüssék, akkor hadd szóljon. Ha táncolni akar, akkor pedig táncikálni fogunk. Fájdalmat akarok neki okozni. Elviselhetelen fájdalmat.

- Unom már, hogy mindenki a Pacquiao elleni meccséről beszél, így a Pacquiao-meccs, úgy a Pacquiao meccs. Nem és nem! Velem bokszol legközelebb Mayweather! Nem Pacquiaóval, hanem velem, Victor Ortizzal, a 'Gonosszal!
- közölte az ingerült Victor Ortiz az újságírókkal.

Azonban nem szabad lebecsülni Mayweathert, aki az utolsó mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott Shane Mosley felett a Las Vegasban rendezett váltósúlyú összecsapáson.

Az akkori pontozásos sikere több mint 22 millió dollárt hozott Mayweathernek, s ebben még nincs benne a kábeltévés közvetítésekből őt illető összeg. De, hogy mire lesz képes egymás ellen a két klasszis, az majd csak a ringben derül ki. 

Videók