Deontay Wilder kínos helyzetbe került

Jött a válasz a kifogására.


Deontay Wilder különleges kifogással állt elő a Tyson Fury ellen elvesztett világbajnoki címmérkőzés után. Wilder a WBC volt nehézsúlyú világbajnoka úgy érzi, hogy a bevonuló jelmeze is hozzájárult ahhoz, hogy elveszítette a Tyson Fury elleni összecsapását.

Sport365.hu - Wilder kifogása a vereségére

Deontay Wilder a WBC volt nehézsúlyú világbajnoka úgy érzi, hogy a bevonuló jelmeze is hozzájárult ahhoz, hogy elveszítette a Tyson Fury elleni összecsapását. Wildertől megszokott, hogy a bevonulásai során szívesen ölt magára látványos jelmezeket, ezúttal lehet elvetette a sulykot. Watch as heavyweight champion Deontay Wilder makes an epic Ring Walk, ahead of his anticipated rematch with Tyson Fury.

Erre viszont jött is a tervező válasza, miszerint Wilder jelmeze nem befolyásolhatta a nehézsúlyú világbajnoki összecsapás eredményét. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Fury kiadós verést adott Wildernek, amit elég nehezen tud feldolgozni.

"Legyünk őszinték, egy ilyen nehézsúlyú bokszolónak szinte bármilyen jelmez könnyednek kellene tűnjön. Készítettünk már több bokszolónak is jelmezt, beleértve például Dillian Whyte-nak is, akié extra nehéz volt, mégis képes volt kiütni Dereck Chisorát."

Borítókép: MB Media / Getty Images
Forrás: sportbible.com

Videók