Deontay Wilder elképesztő átalakuláson ment keresztül

Egy új Wildert látunk Tyson Fury ellen.


Deontay Wilder "elképesztő fizikai formában" van Tyson Fury-val folytatott harmadik küzdelme előtt, és a veretlen nehézsúlyú bokszoló, Raphael Akpejiori szerint az amerikai bunyós nagyon is esélyes a harmadik összecsapáson.

A nigériai születésű Akpejiori közel áll Wilderhez, aki pályafutása elején segítséget nyújtott számára. A Sky Sportsnak nyilatkozva Akpejiori megosztotta gondolatait Wilder edzéséről, majd kijelentette:

"Az egyetlen ember jelenleg, aki képes legyőzni Deontay-t, az Deontay. Meg fogja verni Fury-t, ha betartja az edzői stábja utasításait, hiszen minden eszköze megvan a győzelemhez. Jelenleg elképesztő fizikai állapotban van, ezt biztosan mondhatom. Egy teljesen más Deontay-t láthatunk majd a ringben, mint fizikailag, mint szellemileg" - mondta Akpejiori, aki maga is nagy ütő, hét profi küzdelme során hét kiütéses győzelmet aratott.


Fotó: sportbible.com

Fury és Wilder nehezebb volt februárban, mint a 2018-as küzdelmük során, és ez az extra tömeg jobban feküdt Fury-nak. Wilder most igyekszik maximalizálni a sebességét, hogy bosszút álljon, amikor legközelebb találkoznak.

"Figyelj, a Deontay-al folytatott beszélgetéseimből elmondhatom, hogy júliusban ő már készen állt a Tyson Fury elleni harcra. Az egyetlen ok, amiért júliusban nem harcolt Tyson Fury ellen, az az volt, hogy a koronavírus-járávny közbeszólt."

"Rendkívül magabiztos. Nagyon izgatott a harmadik küzdelem miatt. Biztosan mondhatom, hogy nagyon éhes a sikerre, és igyekszik a lehető leghamarabb visszakerülni a ringbe."


Fotó: sportbible.com

Forrás: sportbible.com
Borítókép/Fotók: sportbible.com

Videók