Deontay Wilder egy gyilkos - Végezni akar Tyson Fury-val

Az edzésvideók alapján most el fogja bírni a bevonuló ruháját.


Deontay Wilder keményebben edz és reménykedik abban, hogy megbosszulhatja a Tyson Fury elleni vereségét. Új videójában nem lehet panasz a munkájára.

A 35 éves Wilder tavaly februárban pusztító vereséget szenvedett Fury ellen, ahol elveszítette a WBC világbajnoki címét. Fury közel állt ahhoz, hogy megállapodást kössön a WBO, a WBA, az IBF, az IBO bajnoka, Anthony Joshuával, hogy összehozzanak egy címegyesítő mérkőzést augusztus 14-én, Szaúd-Arábiában. Hétfőn azonban ezeket a terveket teljesen áthúzták, amikor a bíró úgy döntött, hogy Fury-nak be kell tartania a szerződésükben szereplő harmadik mérkőzésre szóló záradékot Deontay Wilder ellen. Elrendelték, hogy mindezt szeptember 15-ig kell megoldani.

Wilder az Instagramon tett közzé egy új edzésvideót, mielőtt szenzációsan visszatérne. Ehhez csatlakozott egy 2Pac rap ikon szövege is, méghozzá a "Hail Mary" című albumról.

"A bosszú a legédesebb ÖRÖM a Pu $$ y - [2Pac] megszerzése mellett."

Sport365.hu - Fury: Úgy tűnik, újra be kell vernem Wilder arcát

Fury közel állt ahhoz, hogy megállapodást kössön a WBO, a WBA, az IBF, az IBO bajnoka, Anthony Joshuával, hogy összehozzanak egy címegyesítő mérkőzést augusztus 14-én, Szaúd-Arábiában. Hétfőn azonban ezeket a terveket teljesen áthúzták, amikor a bíró úgy döntött, hogy Fury-nak be kell tartania a szerződésükben szereplő harmadik mérkőzésre szóló záradékot Deontay Wilder ellen.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók