Decemberben jöhet a gigászok csatája?!

Jon Jones vs Israel Adesanya.


A hétvégén Israel Adesanya felmegy egy súlycsoportot, hogy harcoljon Jan Blachowicz-csal egy superfight meccsen. Bajnok a bajnok ellen. Még tehát ez a várva várt meccs sem zajlott le, máris belengették a Jon Jones elleni harcot is.

Sport365.hu - Jan Blachowicz Adesanyáról: Én leszek az első, aki megveri

Israel Adesanya eddig még nem talált legyőzőre. 20-0-s mérlegének köszönhetően bajnok lett középsúlyban, ahol már nincs igazi kihívója, éppen ezért a nigériai felment egy súlycsoportot, hogy harcoljon Jan Blachowicz-csal egy superfight meccsen. Bajnok a bajnok ellen. Fotó: Mike Roach/Zuffa LLC via Getty Images „Mindig én vagyok az esélytelen, aztán valahogy mindig én nyerek" - mondta Blachowicz az MMA Fightingnak.

A lengyel elleni mérkőzés egy olyan, amit a nigériai harcos nagyon szeretett volna már, azonban a Jones elleni találkozó hasonlóan fontos számára, hogy bekerüljön az önéletrajzába. Jon Jones és Israel Adesanya már jó ideje szúrják egymás szemét, és tervben van, hogy 2021 decemberében összecsapnak. Jones kijelentette, hogy ő már csak nehézsúlyban fog harcolni, ettől Adesanya nem ijedt meg, és egészen odáig kergeti őt úgy fest.

A járvány miatt az időkeret megváltozott, de Adesanya továbbra is azt akarja, hogy a harc megtörténjen. A küzdelem lebonyolításához Israel Adesanya tudja, hogy az UFC-nek rajongókra van szüksége az arénában. Tehát, amíg a promóció tud megtölteni egy arénát vagy stadiont, a bajnok nem gondolja, hogy a Jones elleni küzdelme meg fog történni.

„Sajnos lehet, hogy nem nyáron vagy júliusban, de decemberben összejöhet a meccs. Még ebben az évben tehát. Csak abban vagyok biztos, hogy ennek a csatának nézők előtt kell történnie. Ez a harc nem lehet egy üres arénában” – mondta a nigériai ketrecharcos.

Forrás: sportbible.com és mmaindia.com
Borítókép: sportbible.com

Videók