Conor McGregor sem marad ki a balhéból

Nem is ő lenne.


A Nevadai Állami Atlétikai Bizottsága megtiltotta, hogy Deontay Wilder és Tyson Fury még egyszer utoljára szembe nézzen egymással a mérkőzésük előtt a mérlegelésen. Mint arról korábban beszámoltunk a két fél között kialakult egy kisebb dulakodás, amit a rendezők nem szeretnének, ha elfajulna.

Erre reagált a UFC harcos, Conor McGregor, aki arra kéri a Bizottságot, hogy lazítsanak és ne szabjanak gátat a két félnek. Az ír ketrecharcos Twitteren próbált hatni az emberekre.

„Srácok, kérem, lazítsanak. Ez a Vegasi jutalom, ti vagytok az egyik legjobb bizottság, de sokszor az események kiszámíthatatlanok, és ezeket nem egyszerű kezelni. Helyezzük a férfiakat a férfiak közé. Legyen biztonság a színpadon. Hadd nézzék meg egymást utoljára. Legyen még egy utolsó pillantás, mielőtt igazán egymásnak esnek majd.”

Conor McGregor on Twitter

Guys, please relax here. Vegas commission, you are one of thee best commissions, bar none, for impeccably handling events of unpredictability. Place men between the men. Security on stage. Let them get one last look at each other. The last look before it's really fucking on. https://t.co/7SHYFh3MPE

Todd duBoef sem érti, hogy történhetett ez: "25 éves boksz pályafutásom során még soha nem hallottam arról, hogy egy közigazgatási szerv ennyire befolyásoljon egy eseményt, és megtiltsa azt.”

Maga Tyson Fury is reagált a tilalomra.

„Azt hiszem, tökéletesen végzik a munkájukat. Tudják mit csinálnak, nagyon tapasztaltak, ezért is tisztelem és értékelem a döntésüket.”

Bob Bennett, a NSAC ügyvezető igazgatója egy mondattal elmagyarázta döntésüknek okát.

„A sajtótájékoztató magáért beszélt.”

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban, Las Vegasban rendezik a Deontay Wilder – Tyson Fury visszavágót a nehézsúlyú WBC világbajnoki övért.

Sport365.hu - Már a meccs előtt egymásnak esett Wilder és Fury - Videó

Vasárnap hajnalban rendezik meg a Deontay Wilder - Tyson Fury összecsapást, melynek nemrégiben volt az utolsó sajtótájékoztatója, ahol elszabadultak az indulatok. A két ökölvívó kis híján egy előmeccset rendezett meg gyorsan a közönség előtt.

Forrás: espn.com
Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

Videók