Conor McGregor idén már nem harcol, csak ha...

Kiváncsian várjuk ki lesz az ír ketrecharcos következő ellenfele.


Dana White elismerte, hogy Conor McGregor nem köt le magának ebben az évben több mérkőzést, mert Khabib Nurmagomedovra vár.

McGregor mint tudjuk nemrégiben kényelmesen legyőzte Donald "Cowboy" Cerrone-t, mondhatni igazán stílusosan tért vissza hosszú kihagyását követően. Az ír ketrecharcos nem volt félénk, és egy visszavágót követelt rögtön Khabibbal, és a UFC elnöke nemrégiben elismerte, hogy McGregor csak is rá vár.

Sport365.hu - 100 millió dolláron múlik a UFC legnagyobb meccse?

Conor McGregor-tól hangos a küzdősport világa, miután visszatérése alkalmából legyőzte Donald Cerrone-t. Azóta viszont csak arról hallani, hogy mikor is mérkőzik meg nagy riválisa, Khabib Nurmagomedov ellen, aki még 2018 októberében mért pusztító vereséget az ír ketrecharcosra. Conor szenzációs újra debütálása után, Dana White a UFC elnöke arról beszélt, hogy nagy vágya összehozni a mindenki által várt visszavágót.

"Nem tudom, hogy lesz-e Nate Diaz ellen mérkőzése Jelenleg Khabibra összpontosít, és csak is vele akar harcolni. Meglátjuk" - mondta White.

Khabib áprilisban néz szembe következő ellenfelével, Tony Fergusonnal ezt követően pedig még nyitott kérdés, hogy ki ellen fog legközelebb szorítóba lépni. Valószínűleg körülveszik majd sokan, hogy meggyőzzék a Conor elleni visszavágóról.

Sport365.hu - "McGregor nyerjen még pár meccset, utána majd beszélhetünk a visszavágóról"

McGregor szenzációsan tért vissza, ezt jól bizonyítja, hogy mindössze 40 másodperc alatt legyőzte Donald Cerrone-t. Ez a győzelem a UFC-t meggyőzte, viszont Khabibot nem. Profi MMA mérkőzést utoljára bő három éve, 2016 novemberében volt csak képes nyerni. Legutóbb Khabib Nurmagomedov ellen lépett szorítóba, amikor is nagy pofára esés lett a vége.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Steve Marcus / Getty Images

Videók