Chimaev ügynöke megpróbált megnyugtatni mindenkit

Majdi Shammas menedzser igyekezett cáfolni a Chimaev útleveléről szóló pletykákat.


Futótűzként terjedt a hír Khamzat Chimaev útlevelének elkobzásáról az egész médiában. Ha ez megtörtént, akkor ez azt jelenti, hogy a csecsen kormány a legvégsőkig elmegy, hogy támogassa Vlagyimir Putyin elnök Ukrajna elleni háborúját. Ez azt is jelentheti, hogy Khamzat Chimaev a csecsen hadsereg oldalán harcolna a folyamatban lévő háborúban.

Majdi Shammas menedzser azonban tisztázni akarta a helyzetet, és cáfolni a felröppent híreket. Shammas beszélt az ESPN munkatársával, Brett Okamotóval, akinek elárulta, hogy Chimaev útlevelét nem vették el. Sőt, még ennél is tovább ment, és azt állította, hogy a UFC sztárja a következő két hétben elhagyja Oroszországot, miután meglátogatta a családját.

Figyelembe véve, hogy milyen szigorú a toborzási protokoll egész Oroszország területén, jó esély van arra, hogy Khamzat Chimaev kénytelen lesz megvívni ezt a háborút. Jelenleg a menedzsere inkább tagadja az ezzel kapcsolatos pletykákat, de eljön majd az idő, amikor Chimaevnek választania kell. Bár van svéd útlevele, Khamzat Chimaev csecsen származású.

A teljes cikkért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók