Chandler kihívta McGregort, miután legyőzte Fergusont

Ez ám a váratlan meglepetés.


A könnyűsúlyú divizión belül a Michael Chandler-Tony Ferguson mérkőzés vitathatatlanul az egyik legizgalmasabb mérkőzés volt a UFC 274 gálán.

Annak ellenére, hogy Oliveira és Gaehtje címmérkőzése is nagyon izgalmas volt, ez sem okozott csalódást.

Chandlear az egyik legizgalmasabb küzdelemnek igérkezett, miután Gaehtje ellen elszenvedett súlyos sérüléséből épült fel. „El Cucuy” volt a következő ellenfele, aki már most az egyik legjobb harcos könnyűsúlyban. Azonban Michael Chandler nagyon magabiztos volt, a képességei miatt.

Ferguson már az első menetben bizonyította, hogy kirobbanó formában van, hiszen végig uralta az első menetet. Chandlernak pályafutása során először meg a szemöldöke, gyorsan kellett cselekednie, hogy megfordítsa a párharc menetét. Tizenhét másodperccel a második menet vége előtt Chandler a semmiből villantott.

 

 

Egy egyenes rúgás Ferguson állásához, ami elég volt ahhoz, hogy sokkot kapjon. Chandler részéről nem volt szükség többre, mindössze két hátraszaltót hajtott végre, hogy megünnepelje a győzelmet.

Az eseményen részt vevő szurkolók többsége gyorsan abbahagyata az ünneplést, miután látták, hogy nagyon nagy a baj, Ferguson elvesztette eszméletét.

Szerencsére azonban feléledt és két lábra is tudott állni.

A mérkőzést követően, amikor Joe Rogan interjút tudott készíteni Chandlearral annyit mondott. Szeretnék egy újabb mérkőzést Justin Gaethje ellen, majd ezt követően így nyilatkozott.

„Ha a UFC egy pillanatra megáll és valakinek oda kell adni a bajnoki címet, akkor az egy valaki lehet. Conor McGregor. Ha valaki ellen szeretnék nyerni akkor az ő."

Borítókép: GettyImages 
Forrás: Marca.com 
 

Videók