Borics: "Mindig azt keresem, hogy kiüssem az ellenfelem!"

A magyar harcos nyilatkozott a Bellator 250 utáni sajtótájékoztatóján.


Borics Ádám október 29-én, csütörtökön a Bellator 250-en egyhangú pontozással nyert Erick Sanchez ellen.

Sport365.hu - Jöjjön az a repülő térd! Ismét ringben a magyar ketrecharcos!

Hivatalossá vált nemrégiben, hogy Október 29-én a Bellator MMA 250 keretein belül Erick Sanchez ellen lép ketrecbe Borics Ádám. Az időpont és az ellenfél is többször cserélődött. De örül, hogy újra lehetőséget kapott, hogy bunyózhasson. Majdnem 2 hónapon belül kétszer tud ketrecbe lépni, ami nagyszerű.

Két menet az állóharcról szólt, majd a harmadik menetben még magasabb szintre kapcsolt Borics, aki uralta a mérkőzést. Borics ütötte a nagyobbakat, és ő volt a veszélyesebb végig. Számos könyökössel gyengítette ellenfelét, aki végig bírta a mérkőzést.

"Úgy éreztem jobb vagyok, és szerettem volna befejezni a mérkőzést. Fizikailag sokkal erősebb voltam. A harmadik menet előtt elég frissnek éreztem magam, és a menet végén keményen megnyomtam, mert ki szerettem volna ütni."

A végét a földön folytatták, ahol Borics egy karfeszítést próbált, ám fordult a kocka és Sanchez egy fojtást alkalmazott, de lefújták a mérkőzést. Bár a 27 éves magyar harcosnak nem sikerült idő előtt megverni az ellenfelét, ez is elég volt a bírók meggyőzésére, hogy ő volt a jobb.

"Mindig azt keresem, hogy kiüssem az ellenfelem. Kicsit természetesen elfáradtam, de simán tudnék öt menetet is."

Sport365.hu - Borics Ádám térde ugyan repült, de más végzett ellenfelével!

Október 29-én a Bellator MMA 250 keretein belül Erick Sanchez ellen lépett ketrecbe Borics Ádám. Az időpont és az ellenfél is többször cserélődött, de végül eljött ez a meccs is. Majdnem 2 hónapon belül kétszer tudott ketrecbe lépni, ami nagyszerű. Ezután hazalátogat egy kicsit, hisz ismét 8 hónapot volt távol egyhuzamban.

Borics azt tervezi, hogy családjával tölti a karácsonyt, és médiának elárulta, hogy 2021 februárjában tervez ismét ketrecbe lépni.

"Nyolc hónapja nem voltam Magyarországon, itt maradtam, így már régen nem láttam a családomat. Most szeretném a karácsonyt velük tölteni, de februárban visszatérek."

Borics Ádám a MyMMANews-szal és a média többi tagjával beszélt a Bellator 250 küzdelem utáni sajtótájékoztatóján, október 29-én, csütörtökön. A teljes interjút itt tudják megnézni.

Forrás: mymmanews.com
Borítókép: Adam "The Kid" Borics/Facebook

Videók