Borics Ádám úton Amerikába és reméljük, a bajnoki cím felé is

Sok sikert kívánunk Borics "The Kid" Ádám.


Legutóbb Október 29-én a Bellator MMA 250 keretein belül Erick Sanchez ellen lépett ketrecbe Borics Ádám. Az időpont és az ellenfél is többször cserélődött, de végül összejött a mérkőzés, ahol győzni is tudott. Majdnem 2 hónapon belül kétszer tudott ketrecbe lépni, ami nagyszerű. Ezután hazalátogatott egy kicsit, hisz ismét 8 hónapot volt távol egyhuzamban.

Sport365.hu - Borics Ádám térde ugyan repült, de más végzett ellenfelével!

Október 29-én a Bellator MMA 250 keretein belül Erick Sanchez ellen lépett ketrecbe Borics Ádám. Az időpont és az ellenfél is többször cserélődött, de végül eljött ez a meccs is. Majdnem 2 hónapon belül kétszer tudott ketrecbe lépni, ami nagyszerű. Ezután hazalátogat egy kicsit, hisz ismét 8 hónapot volt távol egyhuzamban.

 

"Mindig azt keresem, hogy kiüssem az ellenfelem. Kicsit természetesen elfáradtam, de simán tudnék öt menetet is."

 

Borics a tervei szerint, a családjával töltötte az ünnepeket, és elárulta, hogy 2021 márciusában tervez ismét ketrecbe lépni.

„Most százszázalékosan feltöltődtem! Ennyire még sosem sikerült így feltöltődnöm, mindig az volt bennem, hogy de maradnék még itthon, de most úgy érzem, újjászülettem. Nagyon motivált vagyok, és szeretnék március-április környékén már ketrecbe lépni” – mondta Ádám.

A teljes beszélgetést itt nézhetitek vissza.

Sport365.hu - Borics Ádám a legjobbak között - Videó

A Bellator MMA kiválasztotta a szervezet 5 legjobb ugrótérdesét. Ezek között a második helyet sikerült megszereznie a fiatal magyar ketrecharcosnak. A Bellator MMA amerikai gáláján Borics Ádám brutális KO-val, egy repülő térdessel győzte le ellenfelét, Aaron Picót. A pehelysúlyú Ádám a második menetben mutatta be az elképesztő mozdulatát.

Borítókép: Sport365/Erdős Géza

Videók