Borics Ádám térde ugyan repült, de más végzett ellenfelével!

A győzelmet nem kell megmagyarázni. Heti Top 5: Ezt is sokan olvasták a Sport365 oldalán.


Október 29-én a Bellator MMA 250 keretein belül Erick Sanchez ellen lépett ketrecbe Borics Ádám. Az időpont és az ellenfél is többször cserélődött, de végül eljött ez a meccs is. Majdnem 2 hónapon belül kétszer tudott ketrecbe lépni, ami nagyszerű. Ezután hazalátogat egy kicsit, hisz ismét 8 hónapot volt távol egyhuzamban.

Sport365.hu - Jöjjön az a repülő térd! Ismét ringben a magyar ketrecharcos!

Hivatalossá vált nemrégiben, hogy Október 29-én a Bellator MMA 250 keretein belül Erick Sanchez ellen lép ketrecbe Borics Ádám. Az időpont és az ellenfél is többször cserélődött. De örül, hogy újra lehetőséget kapott, hogy bunyózhasson. Majdnem 2 hónapon belül kétszer tud ketrecbe lépni, ami nagyszerű.

Egy pár mérkőzés kiesett, ezért másodikként lépett ketrecbe. A hazai szurkolókon nem múlott, ellepték a Bellator Youtube csatornáját. A meccs elején lábbal próbálta Borics gyengíteni ellenfelét. Hiába került a földre az ellenfele, Ádám inkább az állóharcot preferálta, így engedte felkelni.

A második menetben már repült is egy térdes Ádámtól, de továbbra is óvatosnak kellett lennie. Egyértelműen élesebben jött ki a második menetre a magyar ketrecharcos. A menet végére kialakult egy kisebb utcai bunyó, aminek végül nem lett komolyabb vesztese.

Jött az utolsó öt perc. Sanchez mindent megpróbált egy lapra feltenni, de Ádám nem hagyta magát, beleállt a harcba. Ádám bal szemöldöke megsérült egy kicsit. Szembenyúlás miatt figyelmeztetni kellett Erick-et a mérkőzés során.Kettő percnél Borics vérszagot érzett, és komolyan nekitámadt Sancheznek, aki érezhetően meg is volt fogva. A végét a földön folytatták, ahol Borics egy karfeszítést próbált, ám fordult a kocka és Sanchez egy fojtást alkalmazott, de lefújták a mérkőzést.

A végeredmény: 16-1-re javult Borics mérlege, egyhangú pontozással győzött, majd a végén csak annyit mondott: figyeljenek rá oda, mert hamarosan bajnok lesz!


 

 

Borítókép: Facebook.com/ Borics Ádám

 

 

Videók