Borics Ádám lehet a torna fekete lova - Itt tudják nézni

Már nem sok van hátra a mérkőzésig.


Január 25-én, a kaliforniai Inglewoodban rendezik meg a második legnagyobb ketrecharcos szervezet, a Bellator következő gáláját, ahol Borics Ádám a Bellator pehelysúlyú tornáján Darrion Caldwell ellen lép szorítóba, ami a tehetséges magyar versenyző talán első komoly indulatmeccse lesz.

Sport365.hu - Borics „repülőtérd" Ádám egy plakáton Conor McGregorral

A Bellator keretein belül 16 fős mezőnyből álló versenysorozat szeptemberben indult a 66 kilogrammos súlycsoportban. A kieséses viadal egy év alatt fog lezajlani, a meccsek három-négy havonta kerülnek megrendezésre. A sorozatban a jelenlegi bajnok is képviselteti magát, így ha valaki őt legyőzi, akkor elnyeri az övet, és mehet tovább akár döntőig.

A felek már korábban összeszólalkoztak, és ugyan már kevésbé vannak körülöttük viharfelhők izgalmas mérkőzésre lehet számítani. Darrion próbálta ijesztgetni Ádámot, de a magyar srácot nem lehet olyan könnyen megijeszteni.


Ez egy hatalmas elismerés, hogy egy magyar vívhatja egy ilyen elképesztő nagy gála előmeccsét. Ez köszönhető annak is, hogy eddig makulátlan Ádám profi mérlege (14-0, amiből 11 idő előtti befejezés).

A gálát vasárnap hajnali 4 órától kezdve EZEN A LINKEN tudjátok majd nézni. Aki viszont elképesztő fanatikus és Győr közelében lakik, az akár egy közös meccsnézésre is ellátogathat, amit a jól ismert mérkőzések szakértője Szakál Joe szervez.

HAJRÁ ÁDÁM! REMÉLJÜK A VASÁRNAPI MÉRKŐZÉSED UTÁN IS ÍGY FOGSZ ÖRÜLNI!

 

Borics vs Caldwell felvezető: Ki nyer és hol nézheted?

Hétvégén a Bellator 238 co-main event mérkőzésén @Adam Borics ellenfele Darrion Caldwell lesz, a tét pedig a Belaltor pehelysúlyú tornáján a továbbjutás. Borics esélyeiről beszélek a videóban, valamint arról, hol tudjátok majd élőben nézni a meccset.

Borítókép: Facebook/BoricsÁdám

Forrás: totaldamage.hu

Videók