Barátnője nyilatkozott Adonis állapotáról

Súlyosan sérült a bokszoló agya utolsó mérkőzésén.


Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Adonis Stevenson az ukrán Olekszandr Gvozdikkal mérte össze az erejét a hónap elején. A meccset Vonzódik nyerte meg, így Stevenson elvesztette a WBC félnehézsúlyi bajnoki címét. Stevenson a mérkőzés után összeesett az öltözőben, mint kiderült, súlyosan sérült az agya.

 
Most a bokszoló barátnője, Simone 'SiSi' God mesélt a volt világbajnok állapotáról, akiről több helyen is megjelentt, még mindig kómában van. Elmondta Adonis gyógyul a családja körében.
 
- Adonis egy világbajnok, és ugyanolyan eltökéltséget mutat felépülésében is, mint a meccsekre készülve, - idézi SiSit a BBC Sports. - Az elmúlt időszakban a médiába kiszivárgó információk ellenében szeretném leszögezni, Adonis ébren van.
 
- Superman egy világbajnok, és megmutatta erejét bármilyen nehézséggel is találta szembe magát, - folytatta nyilatkozatát. - Ő egy legenda a rajongói szemében, és egy ember, aki megmutatta szeretteinek, hogy a belső erő és szeretet bármit megváltoztathat, bármilyen nehézségen átsegíthet.
 
Stevenson az ökölvívás legidősebb és leghosszabban regnáló bajnoka. A 10. WBC címvédésén történt a sérülés.

Videók