Bacskai készen áll a címmeccsre!

Ellenfele a német Nick Klappert lesz.


A szeptemberi debütálás után december 11-én Budapesten rendezi következő élő televíziós eseményét a New School Promotion. A gála főmeccsén Bacskai Balázs a WBO betöltetlen nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címéért lép ringbe a német Nick Klappert ellen.

Sport365.hu - Bacskai Balázs WBO címmeccsen bizonyíthat!

A szeptemberi debütálás után december 11-én Budapesten rendezi következő élő televíziós eseményét a New School Promotion. A gála főmeccsén Bacskai Balázs a WBO betöltetlen nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címéért lép ringbe a német Nick Klappert ellen. Az esemény többi mérkőzését és a gála részleteit a következő napokban kommunikálják. - Hogy érzed magad?


"Egy olyan mérföldköhőz ért a pályafutásom,amihez eddig még nem volt példa. Örülök, hogy az amatőr pályafutásom után, most profiként is oda tudok kerülni az elit közelébe. Ez egy hosszú és rögös út volt idáig, főleg a mostani helyzetben. Voltak benne zökkenők, de úgy érzem, végre sikerül révbe érni"
- mondta a New School Promotion videójában Bacskai.

A veretlen bunyós számára a meccs egy igazán különleges helyen kerül megrendezésre, hiszen a Sterbinszky Amália Vasas csarnok sokáig a második otthona volt.

A Sport 365 stábja élőben jelentkezik a gáláról!

Sport365.hu - Vérbeli magyar derbi december 11-én!

December 11-én Bacskai Balázs a német Nick Klappert ellen szerezheti a betöltetlen WBO nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címét, a Vasas sportcsarnokában. A szeptemberi debütálás után december 11-én Budapesten rendezi következő élő televíziós eseményét a New School Promotion. A gála főmeccsén Bacskai Balázs a WBO betöltetlen nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címéért lép ringbe a német Nick Klappert ellen.

Sport365.hu - "Egy igazi parázs csata lesz, de szerintem a ring intelligencia fog győzni"

December 11-én Bacskai Balázs a német Nick Klappert ellen szerezheti a betöltetlen WBO nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címét, a Vasas sportcsarnokában. Fotó: New School Promotion/Facebook A gála programjában egy igazi magyar derbi is helyet kap, ahol a tét az IBO gazdátlan nagyközépsúlyú nemzetközi bajnoki öve lesz Kis Máté és Szili István 10 menetre kiírt meccsén.

Sport365.hu - "A boksztudás dönt majd, hogy ki tudja jobban ráerőltetni az akaratát a másikra"

A december 11-i New School Promotion gála programjában egy igazi magyar derbi is helyet kap, ahol a tét az IBO gazdátlan nagyközépsúlyú nemzetközi bajnoki öve lesz Kis Máté és Szili István 10 menetre kiírt meccsén. A Sport365 stábja Kis Mátét kérdezte az összecsapásról. - Hogy sikerült a felkészülésed?

Forrás: New School Promotion/Facebook
Borítókép: BacskaiBalázs/Facebook

Videók