Bacskai Balázs címvédése tolódik - Elhalasztották a gálát

Benji először teszi majd kockára WBO nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címét


Május 28-án az Angyalföldi Sportközpontban rendezte volna meg a következő élő televíziós gáláját a New School Promotion, ahol a főmeccsen először teszi majd kockára WBO nagyváltósúlyú interkontinentális bajnoki címét Bacskai Balázs. Benji ellenfele a rutinos mexikói, Alejandro Davila lesz, aki korábban a WBC regionális címét birtokolta.

„Egy igazi mexikói harcos lesz az ellenfelem május 28-án, aki nagyon agresszív és sokat ütő harcos. Rendezett védekezéssel és megfelelő kondícióval fogok érkezni a mérkőzésre, hiszem úgy gondolom, hogy ez lesz a győzelem kulcsa.” – mondta Bacskai.

A Sport televízió által élőben közvetített eseményen, szorítóba lép Egedi Renátó, Kis Máté, Tóth Tamás, Magyar Kinga, Tóth László, Kiliti Tamás és több, mint másfél éves kihagyás után Darmos József is.

Elhalasztják a május 28- i gálát!

"Az utóbbi napokban sajnos a mi csapatunkat is utolérték a sérülések és a betegségek, ezért azt a döntést hoztuk, hogy a május 28-i Budapestre tervezett televíziós eseményünket egy későbbi időpontban rendezzük meg.Számunkra a legfontosabb az, hogy a versenyzők egészségesen és jó formában tudjanak ringbe lépni, ezért döntöttünk úgy, hogy az eseményt elhalasztjuk egy későbbi időpontra. Azok a magyar versenyzők, akik nem küszködnek sérüléssel vagy betegséggel, hamarosan ringbe lépnek, ennek részleteit néhány nap múlva kommunikáljuk. A televíziós gálát pedig igyekszünk mielőbb pótolni."

Forrás: New School Promotion/Facebook
Borítókép: BalázsBacskai/Facebook

Videók