Az "új Tysont" már Wilder ellen készítik?!

A Fury-Wilder triológia után újabb ellenfél jelentkezett be Wilder ellen.


Frank Warren kijelentette, hogy hajlandó összeereszteni Daniel Duboist Deontay Wilder ellen a következő harcuk után.

A 22 éves bunyós 14. profi mérkőzésen van túl és 13 KO-győzelmet aratott eddig. Sokak szerint ő az új Mike Tyson! A koronavírus-járvány megszakította a Joe Joyce elleni küzdelmét, amit reméljük hamarosan pótolhatnak.

Sport365.hu - Íme a következő Mike Tyson?

Újabb brit nehézsúlyú ökölvívó bukkant fel a láthatáron. Tyson Fury és Anthony Joshua után mindenképpen érdemes lesz odafigyelni Daniel Dubois mérkőzéseire is, amennyiben igazán látványos kiütéseket szeretnének látni. A 22 éves bunyós 14. profi mérkőzésen van túl és 13 KO-győzelmet aratott eddig. Sokak szerint ő az új Mike Tyson!


Eközben Wilder aktiválta a Fury elleni harmadik mérkőzésre való jogát, bár ez is minden bizonnyal késni fog. Amikor a boksz újra folytatódni fog, akkor sokak azt szeretnék, ha Dubois nyerne Joyce ellen, míg Fury ismét kiütné Wildert, hogy összejöjjön a várva várt mérkőzés.


Fotó: Al Bello/Getty Images

Ha ezek az eredmények úgy alakulnak, ahogy leírtuk, Warren tudja, hogy mi lesz a továbbiakban.

"Tyson megmutatta, hogy mennyire verhető Wilder. Amint a visszavágójuk úgy sül el, nem lenne probléma, hogy Danielt összehozzam Deontay-val. Wilder jó, de az emberem idővel mérföldekkel jobb lesz. Már sokszor mondtam, hogy mennyire jó Daniel, és amint a világ visszatér a normális kerékvégésba, nem kétséges, hogy megmutatja mennyire is jó."

"Daniel az egyik legjobb nehézsúlyú, és túl sok lesz Deontay Wilder számára. Biztos vagyok benne."

Forrás: talksport.com
Borítókép: Alex Davidson/Getty Images

Videók