Az UFC elnöke reagál Conor McGregor szexuális bántalmazásának vádjaira

Az ír ketrecharcos bármikor számíthat Dana White segítségére.


A UFC elnöke, Dana White nem beszélt Conor McGregorral, miután letartóztatták szexuális zaklatás miatt egy állítólagos franciaországi eset miatt.

Sport365.hu - Letartóztatták a UFC bajnok Conor Mcgregort

Brit sajtóhírek szerint letartóztatták Conor Mcgregor ír ketrecharcost. A Mirror információi szerint francia rendőrök keresték meg a 3 millió fontot érő yachtján egy bárban elkövetett nemi erőszak kisérlete miatt. Az ír ketrecharcos Korzikából Monacóba tartott volna, amikor a hatóságok őrizetbe vették. A 32 éves McGregornak egy szeptember 10-i tett miatt kell felelnie tetteiért.

A UFC egykori bajnokát kihallgatták, majd szabadon engedték. Jogi csapata közleményt adott ki, amiben hevesen tagadták a vádakat. White azóta beszélt McGregor helyzetéről.

"Akár visszavonult, akár nem, bármikor kerülhet az ember bajba. Nem tudok eleget jelenleg Conor helyzetéről. Annyit tudok csak, amit olvastam. Conor visszavonult és még nem beszéltem vele. Biztos vagyok benne, hogy nincs szüksége a segítségemre vagy a tanácsomra, de ha mégis szüksége lenne rám, akkor bármikor hívhat."


Fotó: sportbible.com

McGregor képviselői a TMZ Sports-nak elmondták, hogy Conor McGregor határozottan tagadja a vádakat. Audie Attar, a Paradigm Sports Management vezérigazgatója is felszólalt az ügy kapcsán.

"Haragszom, és szeretnék felszólalni, hogy mindenki számára egyértelmű legyen: Conor McGregor nem lesz célpont senki számára, hiába akarnak sokan őt megmászva címlapokra kerülni és fizetésnapot szerezni."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók