Az ír fenegyerek, Conor McGregor bejelentette visszavonulását

Ez egy hirtelen és váratlan döntés volt.


Az UFC történetének legnagyobb sztárja ismét úgy döntött, hogy felhagy a sportággal.

Conor McGregor szombat este tweetelt, amiben az állt, hogy visszavonul az MMA-tól. Ez egyértelműen egy hirtelen és váratlan bejelentés volt mindenki számára. McGregor legutóbbi visszavonulása után elképesztő visszatérésben volt része, amikor tavaly januárban egy villámgyors kivégzéssel legyőzte Donald Cerrone-t. Korábban még arról posztolt, hogy a garázsában edz, most meg ez... Május 28-án még elfogadta a UFC legenda, Anderson Silva kihívását, most meg váratlanul visszavonul. Érthetetlen, hiszen mindenki az ő ellenfelét találgatta az elmúlt időben.

(null)

(null)

Maga Dana White, a UFC elnöke is nemrégiben még arról beszélt, hogy McGregor számára a legjobb út, ha szembenéz Justin Gaethje ellen, majd jöhet a várva várt visszavágó Khabib Nurmagomedov ellen.

White már reagált is a történtekre.

"Senkit sem kényszerítünk harcolni. Ha Conor McGregor úgy érzi, hogy nyugdíjba akar vonulni, akkor hát legyen. Én szeretem Conort."

Conor 2016-ban már visszavonult egyszer, amit szintén Twitteren jelentett be, mert összeveszett a vezetőséggel. McGregor nem utazott el az Egyesült Államokba a sajtótájékoztatóra, majd ezt tweetelte 2016. április 19-én: "Úgy döntöttem, hogy fiatalon nyugdíjba vonulok. Köszönök mindent." A következő visszavonulására 2019. március 25-én került sor. Idén, január 18-án viszont visszatért, és 40 másodperc alatt legyőzte Donald Cerront.

Sport365.hu - Brutális kiütéssel tért vissza a ringbe Conor McGregor - Videó

Profi MMA mérkőzést utoljára bő három éve, 2016 novemberében volt csak képes nyerni. Legutóbb Khabib Nurmagomedov ellen lépett szorítóba, amikor is nagy pofára esés lett a vége. Cerrone ellen úgy tűnt bombaformában tér vissza, újra éhesnek tűnt az ír ketrecharcos. Mindezt rengeteg képpel és videóval is próbálta érzékeltetni a szurkolókkal.

Forrás: espn.com
Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images

Videók