Arum a Fury-Joshuáról: Hearn kedden küldi az első szerződéstervezetet

Hamarosan végre összejöhet az összecsapás.


A Top Rank vezérigazgatója, Bob Arum, a WBC nehézsúlyú bajnokának, Tyson Fury-nak a promótere, elmagyarázza, hogy egyre közelebb a megegyezés a WBA, WBO, IBF és IBO bajnokával, Anthony Joshuával.

A két fél komoly tárgyalásokat folytat egy 2021-es kétharc-sorozatról. Első harcuk májusban vagy júniusban lenne. Arum elárulja, hogy Joshua promótere, Eddie Hearn a héten átküldi a harc szerződés első tervezetét.

„Beszéltem Eddie-vel. Eddie és Joshua kedden eljuttatja hozzánk a szerződés első tervezetét. Ezt továbbítani fogom az illetékeseknek. Ezután visszatérünk észrevételeinkkel Eddie-hez, és bízom benne, hogy nem lesz fennakadás, mert mindenki profi és azt akarja, hogy megtörténjen az összecsapás."

Sport365.hu - Legendák tippelik meg a Joshua-Fury párharc győztesét

Mike Tyson, Wladimir Klitschko és Floyd Mayweather azon bokszlegendák közé tartozik, aki már megtippelték ki fogja megnyerni az Anthony Joshua vs. Tyson Fury mérkőzést. A profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Anthony Joshua kiütéssel nyert kihívója, Kubrat Pulev ellen Londonban. Joshua, aki egy vereség mellett a 25.

Amint a két fél képes megállapodásra jutni a feltételekről, akkor biztosítani kell a helyszínt. Az Egyesült Királyság lett volna az előnyben részesített hely, de a jelenlegi COVID-19 korlátozások megakadályoznák ezt a forgatókönyvet.

„A megfelelő hely az Egyesült Királyság lett volna. De a korlátozások és a bizonytalanság miatt máshol keresünk helyszínt, legyen az Közép-Kelet vagy Ázsia.”

Forrás: boxingscene.com
Borítókép: Ethan Miller/Getty Images/Alex Livesey/Getty Images

Videók