Anthony Joshua frappáns válasza, hogy kiállna-e Mike Tyson ellen

Joshua attól tart, hogy a rajongók kifütyülnék ha legyőzi Tysont.


Anthony Joshua olimpiai bajnok, profi nehézsúlyú világbajnok ökölvívót kérdezték, hogy elvállalna-e egy Mike Tyson elleni küzdelmet.

Tyson a valaha volt legfiatalabb nehézsúlyú világbajnok. Egy korszak nagy bajnoka, sokak kedvence, aki 53 évesen visszatért és újra edzésbe állt, hogy a ringbe léphessen.

Joshua így válaszolt a kérdésre, hogy kiállna-e Tyson ellen:

"Óriási megtiszteltetés lenne, de nem vállalnám. Ha harcolnék Tyson ellen és megverném őt, azt hiszem én lennék a földön az egyetlen aki ettől boldog lenne. Csak két igazi bajnok van, akit mindenki elismer. Ali, és Mike Tyson. Ő a bokszvilág legismertebb arca, ő egy gyilkos gép megtestesítője". 

Sport365.hu - Tyson életét félti a ringben egy brit ökölvívó

"Mi van, ha visszatér, és a ringben hal meg? Ki vállalja a felelősséget?" - nyilatkozott a Sky Sportsnak Whyte, aki a WBC szervezetnél világbajnoki kihívó pozícióban áll. Az interjúban úgy vélekedett, hogy az amerikai ex-világbajnok - aki áprilisban jelentette be, hogy újra edzésbe állt - hatalmas kockázatot vállal azzal, ha megint ringbe lép.

 

Sport365.hu - Joshua: Szeretném a ringben látni Tysont

A volt vitathatatlan nehézsúlyú bajnok a közelmúltban visszacsábult a ringbe, edzés videókat posztol a közöségi médiában, amivel feltüzelte a bokszrajongókat. Mindez nem csak a szurkolókat, de a jelenlegi nehézsúlyú király figyelmét is felkeltette. "Ez vagyunk mi, ez a lételemünk. Különösen egy olyan valakinek, mint "Iron" Mike Tyson ez érthető, ez az ember amit tud...

Borítókép: sportbible.com
Forrás: sportbible.com

Videók