Andy Ruiz nem zárja ki Joshua győzelmét, de Usyknak szurkol

Joshua vajon meg tudja verni Usykot?


A korábbi egyesített nehézsúlyú bajnok, Andy Ruiz támogatja Oleksandr Usykot, hogy legyőzze Anthony Joshuát a közelgő visszavágón, amelyet várhatóan júliusban rendeznek meg.

Tavaly szeptemberben Usyk egyhangú pontozással legyőzte Joshuát, és megszerezte az IBF, IBO, WBA és WBO nehézsúlyú bajnoki címeket. Ruiz nagyon jól ismeri Joshuát. Ruiz 2019-ben megdöntötte a világot, amikor kiütötte Joshuát és megszerezte a bajnoki öveket. De hat hónappal később Dubaiban Joshua domináns győzelemmel visszaszerezte címét.

Image
Fotó: Anthony Joshua / Twitter

A legtöbb megfigyelő úgy véli, hogy Joshua nagy hibát követett el a Usyk elleni mérkőzésen, amikor átadta neki a kezdeményezést. Usyk soha nem volt veszélyben a mérkőzés során, és szép fokozatosan megtörte AJ-t. Joshua bosszút akar állni, Ruiz azt tanácsolja neki, hogy már a harc elején engedje el a nagy pofonjait.

„Szerintem Joshua képes lehet nyerni. A kezdetektől fogva agresszívnak kell lennie. Nem szabad hagynia, hogy ne ő diktálja a tempót. Nyomást kell gyakorolnia Usykra, egy perc nyugta sem lehet. Ha ezt csinálja, akkor végül ő győzhet, de Usyk Krisztus embere, szóval neki szurkolok.”

Forrás: boxingscene.com
Borítókép és képek: Sean M. Haffey/Getty Images

Videók