„Akkor tudok igazán véleményt mondani róla, ha találkozunk a ringben”

Exkluzív interjút készítettünk Majláth Biankával, korábbi WKF szervezet Világbajnokával a mérkőzése előtt.


Június 5-én a BSK Crossfightban rendezi következő eseményét a New School Promotion, ahol a gála egyik összecsapásán Magyar Kinga Majláth Bianka ellen lép szorítóba. A gála minden mérkőzését élőben lehet majd követni a New School Promotion youtube csatornáján. A magyar harcos, Majláth Bianka most a Sport365 stábjának kérdéseire válaszolt.

- Magyar Kinga lesz a következő ellenfeled. Milyen formában érzed magad?
- Őszintén szólva egy kicsit hirtelen jött ez a lehetőség a mérkőzésre. Viszont, amit lehetett, azt megtettem a felkészülés alatt, úgy gondolom, jó formában vagyok.

- Mit vársz magadtól a mérkőzésen?
- Több hibát próbáltunk az edzőmmel kiküszöbölni és annak örülnék a legjobban, ha ezeknek a javulása a mérkőzésen is ki tudna teljesedni.

- Milyen ellenfélként jellemeznéd magad?
- Erre őszintén annyit mondanék, hogy nagyon kellemetlen ellenfélnek tartom magam.

- Mit gondolsz magáról az ellenfeledről, Kingáról?
- Úgy gondolom, hogy erős ellenfél lesz. Biztos, hogy sokat és keményen készült. Szerintem egy nagyon jó mérkőzés áll előttünk. Véleményt mondani igazán meg csak azután fogok tudni, hogy találkoztunk a ringben.

- Mit üzennél a rajongóknak, miért nézzék a ti meccseteket?
- Ha bárki izgalmas és hosszú küzdelmet szeretne látni, akkor nézzen minket!

- Mik a jövőbeli tervek, célok?
- Első sorban sokat szeretnék még fejlődni. Közben a lehető legtöbb lehetőséggel élni és mérkőzéseken részt venni folyamatosan. Viszont, aki konkrét ’cél’ lenne számomra, ő az első külföldi ellenfelem volt Spanyolországban. Ha már megérek a feladatra, akkor egyszer szeretnék vele újra megküzdeni.

A Sport 365 stábja élőben jelentkezik a gáláról!

Sport365.hu - „Egy látványos, jó, verekedős bokszra számíthatnak"

Hamarosan ismét ringbe lép a szegedi Global Sport Event Kft. profi ökölvívója, Magyar Kinga, aki eddigi pályafutása alatt kisváltósúlyban (63,5 kg) két szervezetnél (WBL és GBU) is Európa-bajnok volt. Felkészülését Simon Zsolt segíti, a szegedi Global Sport Event Kft. menedzsere, aki egyben Magyar Kinga edzője.

Borítókép/Fotók: MajláthBianka/Facebook

Videók