Abdulmanap Nurmagomedov: Jon Jones a végzet ajándéka, Istentől!

Korábban nem látott felvételek kerültek nyilvánosságra.


Korábban nem látott felvételek kerültek nyilvánosságra, amelyeken a néhai egykori szambóspecialista és a korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok, Khabib Nurmagomedov vezetőedzője, édesapja, Abdulmanap Nurmagomedov - a nehézsúlyú divízió dominanciáját jósolta meg.

Nurmagomedov, fia, a korábbi könnyűsúlyú király, Khabib egykori vezetőedzője, aki még 2019-ben hunyt el a COVID-19 okozta komplikációk közepette, a dagesztáni származású harcost elképesztő, veretlen profi karrierig vezette a sportágban. Khabib utolsó mérkőzését Justin Gaethje ellen vívta, ahol sikeresen megvédte könnyűsúlyú bajnoki címét, de a csata előtti hónapokban elveszítette édesapját, Abdulmanapot, így a családjával megbeszélve a visszavonulás mellett döntött.

Az előbb említett, Jones várható nehézsúlyú divízióbeli debütálásáról szóló hírekkel kapcsolatban, miszerint vagy a bajnok, Francis Ngannou, vagy a kihívó, Curtis Blaydes ellen fog a jövő év márciusában megrendezésre kerülő UFC 285-ön debütálni, ma felbukkant egy felvétel, amelyen Abdulmanap azt jósolja, hogy Jones személyében egy megsemmisíthetetlen nehézsúlyú tér vissza.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Josh Hedges/Zuffa LLC a Getty Images

Videók