A világbajnok ökölvívó át akar térni az MMA-ra és elnyerni az UFC-címet

Ilyen ötletek születnek, amikor Dana White és Eddie Hearn összedugjáka fejüket.


Dillian Whyte szenzációs váltást tervez! A nehézsúlyú bokszoló MMA harcos akar lenni, és szeretne megküzdeni a UFC nehézsúlyú bajnokával, Francis Ngannou-val.

Az egykori kick-boxos 33 éves Whyte nemrégiben visszaszerezte a WBC ideiglenes nehézsúlyú világbajnoki címét, miután a múlt hónapban legyőzte Alekszandr Povetkint. Annak ellenére, hogy Whyte visszatért a győzelem útjára, nagyon érdekli egy mérkőzés a UFC újonnan megkoronázott királya, Ngannou ellen. Tetszik neki az ötlet, hogy ő legyen az első olyan ökölvívó, aki bajnoki címet szerzett a híres Oktagonon belül.

"Képezeljék el, hogy váltok és megnyerem a UFC nehézsúlyú bajnoki címét. Én lennék az első ökölvívó, aki képes volt ilyenre. A karrierem jelenelgi szakaszában úgy érzem, hogy képes lennék erre" - mondta Whyte.

Whyte azon törekvései, hogy Ngannou ellen küzdjön, jól illik promóteréhez, Eddie Hearn-hez, aki örömmel látná, ha a nehézsúlyú szörnyek egy két mérkőzésből álló szerződést kötnének. Egy UFC és egy ökölvívó mérkőzés keretein belül.

"Szeretem Francis Ngannou-t. Dillian Whyte és ő már beszéltek erről, de a UFC leállította ezt. Pedig egyszerűek a feltételeink. Két mérkőzés, egy ketrecben egy ringben." - mondta Hearn.


Fotó: DanaWhite/Twitter

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók