Meztelen fotót posztolt a női MMA egykori szupersztárja

Gina Carano cseppet sem szégyenlős.


A női MMA egyik úttörője, Gina Carano egy igencsak pikáns képet osztott meg az Instagramon követőivel.

Caranót pár éve még leginkább csak a kevert harcművészetek szerelmesei ismerhették. 2009-ben a kaliforniai San Joséban szenvedte el első és egyetlen vereségét az oktogonban, átadva ezzel a stafétát az MMA következő nagy bajnokának, a brazil-amerikai Cris Cyborgnak.

A 38 éves sztárt a kétezres évek első évtizedében a női MMA arca volt, ugyanis az eredményei mellett a külsejére is felfigyeltek.


(Forrás: espn)

Gina aztán a ketrecből a képernyőre váltott, számos mozifilmben és TV-műsorban szerepelt, többek között a Halálos iramban 6. részében és a Deadpool első epizódjából ismerhetik őt. Viszont az említett filmekben nyújtott alakításainál is nagyobb hírnévre tett szert Cara Dune szerepében, ugyanis a Star Wars-univerzum első élő szereplős tévésorozatában, a The Mandalorianben Carano játssza az egyik főszereplőt.


(Kép: Ethan Miller/FilmMagic)

Az egykori harcművészt 1,1 millióan követik az Instagramon, ahol egy félmeztelen képet osztott meg magáról.

"Szexinek találom a szabadságot. Annyira szexinek találom a szabadságot, hogy nem is tudom megmagyarázni neked. Mindennap, amikor felébredsz, azt érzed, hogy bármit megtehetsz." – írta bejegyezése alá a hétszeres Grammy-díjas amerikai zenész, Prince egyik híres idézetét.


(Kép: Instagram/ginajcarano)

Annak ellenére, hogy csupán néhány óra alatt több mint 250 ezren lájkolták a pikáns képet, nem mindenkinek nyerte el a tetszését.

Az UFC egykori legendája, Renzo Gracie kommentben üzent Caranónak, mondván nem szükséges erotikus jellegű képeket megosztania, hiszen anélkül is vonzó.

"Vegyél fel valami ruhát...nincs szükséged erre. Az egyik legszebb nő vagy, akit valaha láttam. Egyedi vagy, és ehhez nem kell erotikus képeket megosztanod magadról." – írta az amerikai-brazil MMA-harcos és cselgáncsozó, Renzo Gracie.

A képet azóta Carano már eltávolította a közösségi-oldaláról.

Forrás: rt.com

Borítókép: Jon Kopaloff/Getty Images

Videók