A magyar judoedző betartotta szavát: gyönyörű motorját adta Tóth Krisztiánnak

Pánczél Gabor szavatartó ember, megígérte, hogy érem esetén Tóth Krisztián megkapja motorját. Megvan az érem, most pedig Krisztián megkapta a motort.


Alig ért haza Tóth Krisztián, olimpia bronzérmes versenyzőnk, de máris árad felé a szeretet. Amint az ország földjére lépett, barátai és családja fogadták Budapesten. De itt még nem ért véget a szeretet és a meglepetések hulláma. Edzőjétől egy csodálatos motort kapott ajándékba. Hogy miért? Mert Pánczél Gábor ezt ígérte éremszerzés esetén. Az edző pedig nem beszélt a levegőbe. 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Tóth Krisztián bronzérmet szerzett a tokiói olimpián a cselgáncsozók 90 kg-os kategóriájában. A versenyző a győzelmet követően szinte alig jutott szóhoz, meghatódottan beszélt arról, mennyit jelent számára ez az érem.
A sportoló nem sokkal a győzelme után haza is tért. A dzsúdóst barátai és kisfia várták a reptéren, akik alaposan megünnepelték őt.

Pánczél Gábor, a versenyző edzője a közösségi oldalán osztotta meg a fogadtatásról készült videókat. Az egyiken többen a levegőbe dobják Krisztiánt, míg a másikon az látszik, ahogy kisfia az éremnek örül.

Utóbbi bizonyára minden szívet elolvaszt. A kisfiú vidáman forgatja nyakában az ereklyét, miközben mosolyogva sétál körbe.
Tóth Krisztián egyébként nem csak az éremnek örülhet, hanem egy motornak is. Trénere még az ötkarikás játékok előtt ígérte meg neki, hogy amennyiben érmet szerez, neki adja a járművét.


A Sport365.hu értesülése szerint Pánczél Gábor egyáltalán nem bánja, hogy fogadalmat tett és ez a motorjába került.Borítókép: Facebook!TóthKrisztián

Videók