Mike Tyson: "A háború istenei akarják, hogy újra ringbe lépjek"

A legendára nézve ezen nem csodálkozunk.


A boksz legenda, Mike Tyson egy nemrégiben készült fotózás során lenyűgözött mindenkit, mivel a képek alapján látható, hogy ismét brutális fizikummal rendelkezik a korábbi nehézsúlyú világbajnok.


Fotó: sportbible.com

Tyson, aki nemrégiben töltötte be 54. életévét folyamatosan edzésben van, hogy minél hamarabb visszatérjen a ringbe egy jótékonysági gála kereteken belül. Kikerült egy félmeztelen kép Tysonról az internetre, ami alapján úgy tűnik, hogy készen áll a visszatérésre.

"Rengeteget dolgoztam, hogy formába kerüljek. Megállíthatatlannak érzem magam. Ugyanúgy érzem magam, mint régen. A háború Istenei lángra lobbantották az egómat, és azt akarják, hogy újra ringbe lépjek. Képzeljék el, ha újra bokszolnék segíteni tudnék mindazoknak, akikről beszéltünk."

Sport365.hu - Isten éltesse a legendát, Mike Tysont!

Ma ünnepli ötvennegyedik születésnapját a visszavonult amerikai ökölvívó, Michael Gerard „Iron Mike" Tyson. Ő nem csak szimplán egy bokszoló, sokkal több annál. 58 profi mérkőzéséből 50-et megnyert, 44-et kiütéssel, 6-szor szenvedett vereséget, 2-szer nem hirdettek győztest. New Yorkban, Brooklyn városrészében töltötte gyermekkorát. Már fiatalon belecsöppent az utcai élet rossz oldalába, lopásokba, betörésekbe.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: spotbible.com

Videók