BRÉKING: elmarad a Klicsko-Fury októberi visszavágója!

Brit sajtóértesülések szerint ismét lefújták a profiboksz nehézsúlyú csúcstalálkozóját, amelyen az ukrán óriás, Vlagyimir Klicsko szeretett volna visszavágni tavaly novemberi legyőzőjének, a WBA és a WBO övét tőle megszerző, brit Tyson Furynak.


Az ütközetre október 29-én került volna sor Manchesterben.

Állítólag Fury menedzsmentje tájékoztatta Klicskóékat arról, hogy a brit sztár mégsem tudja vállalni a meccset, de a meghiúsulás pontos okát egyelőre nem tudni. Hivatalos megerősítés egyelőre egyik fél részéről sem érkezett.

Fury bombameglepetésre győzte le a 11 éve veretlen Klicskót tavaly novemberben egyhangú pontozással, és az ukránnak egy szerződés értelmében joga volt visszavágót kérni. Ezt először július kilencedikére tűzték ki, de akkor Fury bokasérülés miatt mondta le a szereplést, és ezt követően egyeztek meg a felek az októberi 29-i időpontban.

A promóter Frank Warren a Daily Mailnek elmondta, úgy tudja, hogy nem elmarad a találkozó, hanem csak elhalasztják azt. Az sem kizárt ugyanakkor, hogy elveszik Fury WBA- és WBO-övét, és Klicsko egy másik harcossal meccselhet majd értük a közeljövőben.

Videók